News Flash:

Timisoara, capitala festivalurilor: Zilele Strauss

12 Iunie 2014
1571 Vizualizari | 0 Comentarii
Febra festivalurilor la Timisoara continua, in luna iunie, in pasi de vals: Zilele Strauss. Evenimentele reunite sub acest generic reprezinta cea de-a doua editie a festivalului Art Time si se vor desfasura in aer liber, in locuri pe unde a concertat candva si Johann Strauss- fiul.
Incanto Quartetto si asociatia Art Time invita publicul la evenimentele reunite in editia a doua a festivalului Art Time, intitulat Zilele Strauss. ”Cu un repertoriu foarte variat si cu artisti consacrati, va propunem in aceste zile toride o evadare in locuri splendide din Timisoara, pe unde a concertat si Regele Valsului, Johann Strauss -fiul”, afirma Cristian Rudic, entertainer al intregului program, scrie Tion.ro.
Marti, 17 iunie 2014, de la ora 20, 30 in pavilionul din Parcul Botanic spectacolul va fi sustinut de Incanto Quartetto impreuna cu Cristian Rudic.
Miercuri, 18 iunie, de la ora 20, 30, in Parcul Regina Maria va concerta Art Symphony Orchestra, dirijor Svetoslav Borisov. Invitati vor fi mezzosoprana Gabriella Varvari, tenorul Cristian Balasescu si baritonul Cristian Rudic.
Vineri, 20 iunie, tot de la ora 20, 30, in Parcul Rozelor, la curtea Regelui Valsului vor veni Art Symphony Orchestra, sub conducerea muzicala a lui Svetoslav Borisov, si Art Dance Ansamble, coregraf Liana Iancu.
”Societatea Art Time incearca sa demonstreze ca dinastia Strauss e la Timisoara, cum s-ar zice, la ea acasa!”, subliniaza Rudic.
Accesul spectatorilor la toate evenimentele din programul Zilelor Strauss este liber.

strauss strauss- fiul regele valsului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0788 (s) | 25 queries | Mysql time :0.028381 (s)