News Flash:

Timisoara, alaturi de victimele din Colectiv

15 Noiembrie 2015
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv decese
ImpreunaRezistam! Acesta a fost mesajul transmis de 16 trupe timisorene, care au urcat pe scena pentru a sustine victimele tragicului accident din Colectiv. Desi vremea nu a fost tocmai prietenoasa, cateva sute de timisoreni au iesit din case si au donat sume substantiale pentru cei care au fost afectati de incendiul din clubul bucurestean.
Sambata, de la ora 16, iubitorii de rock din Timisoara au fost chemati in Parcul Rozelor pentru a se bucura de concertul #ImpreunaRezistam. Evenimentul s-a desfasurat, simultan, in mai multe orase din tara, precum Arad, Oradea sau Bucuresti, in timpul acestuia strangandu-se donatii pentru victimele tragicului accident din Colectiv.
In orasul de pe Bega au urcat pe scena nu mai putin de 16 trupe. #ImpreunaRezistam a fost deschis de formatia Virgula, urmata de A.L.L Friends Band, Overtone, Posta Mare, The Different Class si Rockabil.
Oamenii au inceput sa vina in numar mai mare in jurul orei 18, cand au concertat Sonatic, Grave for Sale, Brum, Faceplant, Sanctuar si Pandora.
De la ora 20, pe scena au inceput sa apara cele mai importante formatii ale serii. Prima a fost Burning Table, care a pregatit si o surpriza pentru cei prezenti. La ultima piesa, alaturi de membrii trupei a cantat si Ovidiu „Vita” Horvath, solistul trupei Implant pentru Refuz si organizatorul #ImpreunaRezistam Timisoara.
Mai tarziu, timisorenii au putut sa se bucure de cateva melodii Methadone Skies. Apoi, pe scena a urcat Negura Bunget, una dintre cele mai asteptate formatii.
Ultima trupa care a cantat a fost Implant pentru Refuz, scrie tion.ro. Fanii au dansat si au cantat alaturi de membrii grupului, bucurandu-se de cele trei piese cantate de IPR.
Biletul la concertul-maraton a costat 30 de lei, iar toate incasarile obtinute de pe urma evenimentului vor fi donate catre victimele de la Colectiv. De asemenea, in Parcul Rozelor au existat si urne speciale pentru donatii.
In total, la #ImpreunaRezistam Timisoara au participat aproximativ 800 de persoane, iar suma stransa este de 27.000 de lei.

colectiv timisoara negura bunget
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006427 (s)