News Flash:

Oralul nu mai este un tabu pentru tineri, e tot mai popular in randul adolescentilor

14 Noiembrie 2015
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
oral3

 Cele mai recente cercetari cu privire la activitatile sexuale ale adolescentilor,publicate in Journal of Adolescent Health a confirmat din nou o legatura puternica intre actul sexual oral si vaginal in randul adolescentilor. Sexul vaginal a fost practicat de aproximativ 50% dintre adolescenti intre 15 si 19 ani, iar sexul oral de aproximativ 55% dintre acestia.

Daca adolescentul tau practica una din cele doua, probabil ca o face si pe cealalta.

Sexul oral nu mai este un tabu

Rezultatele cercetarilor arata ca popularitatea sexului oral este in crestere in randul tinerilor. De asemenea, este posibil ca abstinenta orala sa dispara nu din cauza ca nu a existat niciodata, ci din cauza stigmatului social, care a etichetat sexul oral ca fiind indecent, aspect ce incepe sa dispara.

Astfel de concluzii ar putea fi trase si din cercetarile efectuate de catre Australian University, care au durat zeci de ani si in cadrul carora participarea activa si pasiva in sexul oral a crescut in randul femeilor, nu al barbatilor.

Pastrarea virginitatii prin sex oral

Printre cei care nu au facut niciodata sex vaginal si, prin urmare, sunt in continuare virgini, 23% au incercat deja sexul oral. Acest numar poate parea mare pana descoperi ca printre cei care au facut deja sex oral, numarul celor care au facut sex oral este si mai mare, de 87%.

Cercetarile au aratat ca multi adolescenti isi pierd inocenta orala aproximativ in acelasi timp in care isi pierd inocenta vaginala. Copiii nostri, prin urmare, nu invata mai intai practicile sexuale, ca apoi sa-si extinda gradual cunostintele, ei vor sa invete totul odata.
Acelasi tipar se poate observa si la cei cu cativa ani mai in varsta. Diferenta in procente al celor care au facut sex vaginal si a celor care au facut sex oral este in jur de 5%, sexul oral fiind practicat deja de 96% dintre studenti.

Sexgen.ro

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006236 (s)