News Flash:

TERIFIANT! CRIMA ODIOASA in Romania! Barbat transat de sotie si aruncat la gunoi. Capul a fost gasit acasa!

15 Septembrie 2015
2415 Vizualizari | 0 Comentarii
medicina legala
UPDATE 13:16 - Femeia care si-a transat sotul are varsta de 63 de ani, iar victima avea 68 de ani. Ieri noapte, in jurul orei 2:00, femeia a fost vazuta de taximetrist in timp ce tara trei saci de rafie in zona unei piete din Targu Frumos, acestia fiind aruncati intr-un tomberon de gunoi. Acest lucru i s-a parut suspect barbatului, taximetristul anuntand de urgenga politia.

UPDATE 12:00 - Femeia, domiciliata in Roman, profesoara, a coborat dintr-un microbuz in apropiere de gara din Targu Frumos, aceasta urcandu-se intr-un taxi. Soferului i s-a parut ca ceva este in neregula cu pachetul si a sunat la 112. In urma perchezitiei domiciliare, capul barbatului a fost gasit in locuinta femeii. La audieri a fost chemat atat soferul microbuzului, cat si soferul autoturismului echipat taxi. Bucatile de cadavru vor fi duse la Institutul de Medicina Legala (IML), unde se va stabili daca barbatul a fost ucis.


STIRE INITIALA - Caz socant in Romania. Un barbat a fost transat de sotie, dupa care femeia l-a impachetat intr-o cutie. Femeia s-a urcat intr-un taxi pentru a-l transporta. Intrucat a suspectat nereguli cu asa-zisul "colet", taximetristul a anuntat imediat autoritatile, care au intervenit la fata locului. Un cunoscutcriminalistDan Antonescu, a declarat ca s-au mai inatalnit asemenea cazuri, cel mai ciudat dintre ele fiind unul in care criminalul transporta parti din trupul victimei cu bicicleta.

romania transat taxi taximetristul autoritatile criminalist criminalul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006229 (s)