News Flash:

Terapie tibetana pe baza de usturoi: In urma cu 40 de ani a fost descoperit acest preparat natural intr-o manastire din Tibet

2 Mai 2018
965 Vizualizari | 0 Comentarii
elixir

Elixirul tineretii, descoperit intr-o manastire din Tibet, pe care il putem prepara singuri cu doar doua ingrediente! Poate vindeca sau ameliora orice afectiune, fiind, in acelasi timp, cura de slabire perfecta! Exista cel putin doua antibiotice naturale in usturoi, care sunt eficiente impotriva a peste 30 de feluri de bacterii cauzatoare de boli.
Substantele fitochimice din usturoi pot opri complet procesele de putrefactie si fermentatie din intestine.
Usturoiul contine germaniu, care lupta eficient impotriva afectiunilor cardiovasculare.

Putem vindeca complet o disbacterioza (degenerarea microflorei intestinului gros – o tulburare ce afecteaza 90% dintre copii si adulti) consumand suc de usturoi timp de doua saptamani. Reteta pentru „elixirul tineretii” a fost gasita in anul 1971 de o echipa UNESCO intr-o manastire din Tibet, fiind datata dinaintea erei noastre.

Extractul de usturoi curata grasimea acumulata in corp, elimina depunerile de calciu insolubil, imbunatateste considerabil metabolismul, curata vasele de sange, previne infarctul, ateroscleroza si paralizia, aduce claritate mentala, imbunatateste vederea si regeneraza organismul.

Citeste si O sa-mi multumesti mai tarziu! 3 TRUCURI SIMPLE care te ajuta sa scapi de menstruatie in concediu

Cum se prepara?
Luati 350 de grame de usturoi proaspat decojit, zdrobiti-l si amestcati-l cu 250 de ml de votca (sau alcool de minim 40%).
Inchideti bine borcanul si depozitati-l intr-un loc intunecos si racoros (dar nu la frigider), timp de zece zile.

Dupa scurgerea celor 10 zile, strecurati apoi puneti lichidul rezultat in alt borcan (ar trebui sa aiba o culoare verzuie) si pastrati-l intr-un loc intunecos timp de alte patru zile.

Acum este gata pentru a fi consumat, astfel:
Dupa aceasta, luati 25 de picaturi, de trei ori pe zi, pana terminati extractul.
Fiecare cantitate se ia cu 20-30 de minute inainte de masa, cu un pahar cu apa sau cu 50 ml lactate fermentate (iaurt, kefir, lapte batut), daca aveti probleme digestive.

Pentru ca terapia tibetana cu usturoi este o adevarata cura de detoxifiere, este posibil sa apara simptome, cum ar fi: durerile de cap, de stomac, ficat, crampe intestinale sau musculare, diaree, ameteli, semne ale unei raceli, tuse, palpitatii etc., dar acestea ar trebui sa dureze doar trei, patru zile, semn ca remediul func?ioneaza.
Beti mai multa apa intre mese si respectati orele de masa.
 


usturoiul terapia tibetana usturoi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.004926 (s)