News Flash:

Te pregatesti de marea petrecere de Revelion cu colegii de munca? Iata cum sa faci o impresie cat mai buna

27 Decembrie 2016
885 Vizualizari | 0 Comentarii
petrecere revelion
Comportamentul fata de colegii de munca este important si la petrecerea de sarbatori. Poate ca in zilele obsinuite nu socializezi foarte mult cu colegii de munca, insa la petrecerea de sarbatori vei fi obligata sa o faci. Cum reusesti acest lucru ramanand profesionista?

Imaginea buna pe care ti-ai pastrat-o in fata colegilor si a sefului trebuie sa ramana intacta si dupa petrecerea de sarbatori. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta in acest sens.
In primul rand, este recomandat sa te imbraci decent. Chiar daca este o petrecere, este una ce are loc la birou, deci evita decolteurile prea adanci sau rochiile prea scurte. Tocmai ti-ai cumparat o rochie superba, dar care arata prea multa piele? Mai bine asteapta putin si poart-o la petrecerea la care mergi in timpul liber.

Apoi, este de preferat sa ajungi la timp. Nimanui nu ii plac intarziatii si nu esti o vedeta care se lasa asteptata. Si incearca sa stai mai mult de zece minute, chiar daca nu ai chef sa petreci timpul cu colegii. Daca esti nevoita sa ajungi altundeva la o anumita ora, incearca sa iti anunti seful dinainte.

De asemenea, vino singura. Poate te simti prost sa mergi la petrecere fara iubitul sau prietena ta, insa colegii si mai ales seful vor observa. Daca nu vi s-a spus clar ca puteti aduce un invitat, poate fi neplacut sa apari insotita, mai ales ca o petrecere poate fi destul de scumpa, iar invitatul tau creste costurile.

Cat despre discutiile cu colegii, incearca sa le eviti pe cele legate de munca. Sigur, acesta este lucrul pe care il aveti cu totii in comun, dar relaxeaza-te si incearca sa ii cunosti mai bine in loc sa vorbesti despre task-uri sau despre imprimanta care se strica mereu.

Pe de alta parte, evita discutiile prea personale, nu-si au locul aici. De asemenea, nici glumele prea obscene nu sunt binevenite. Sa nu mai vorbim despre barfa, care este in totalitate interzisa!

Foarte important este si alcoolul. Uita de faptul ca este o petrecere si adu-ti aminte ca esti inconjurata de colegi si sefi. Nimic nu este mai urat decat sa fii tinuta minte drept colega care s-a imbatat la petrecerea de Craciun - este oricum, doar classy nu.

In final, nu e ok sa dispari pur si simplu fara ca nimeni sa stie ce s-a intamplat cu tine. Anunta organizatorii ca pleci si multumeste-le pentru invitatie, asa este politicos. Cosmopolitan.ro

creste costurile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005419 (s)