News Flash:

SOCANT! Iata unde s-ar putea ASCUNDE Sebastian Ghita

22 Decembrie 2016
1495 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Fostul deputat Sebastian Ghita, pe numele caruia DNA Ploiesti a emis, miercuri, mandat de aducere, este cautat de politistii pe raza intregului judet Prahova, acestia desfasurand "intreaga gama de activitati" pentru punerea in executare a mandatului. 

Sebastian Ghita avea interdictia de a parasi teritoriul tarii.

Pentru ca nu exista indicii privind locul unde se afla Sebastian Ghita, jurnalistii Antena 3 au incercat sa afle daca acesta a plecat sau nu din tara. Ce au gasit?

Unul dintre cele mai apropiate personaje de Sebastian Ghita este Liviu Mircea Uruc, fost sofer al lui Ghita, acum un prosper om de afaceri. In ultimele zile Uruc a postat pe retelele de socializare o serie de fotografii din Israel, precum si o poza care ar putea fi un indiciu. Imaginea spunea, aproximativ, ”La naiba, plec”. Ar putea fi vorba despre o pista pentru anchetatori sau, dimpotriva, o manevra menita sa distraga atentia. 

Cert este ca, daca Sebastian Ghita se afla in Israel, sansele ca el sa fie extradat sunt minime.

”Desfasuram intreaga gama de activitati specifice pentru depistarea domnului Ghita. Este un mandat de aducere in vederea audierii. Avem obligatia legala sa il cautam pe intreaga raza a judetului Prahova. Din cate cunosc, avea obligatia de a nu parasi tara. Mandatul a fost receptionat in jurul orei 15.00. Am efectuat cautari in toate locurile pe care le cunosteam ca le frecventa. Activitatile sunt in plina desfasurare. Nu putem stabili un termen anume, va fi cautat pana in momentul in care va fi gasit” a explicat Marian Popescu, purtatorul de cuvant al IPJ Prahova.

sebastian ghita interdictia israel extradat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006184 (s)