News Flash:

Tariceanu: Dau asigurari ca Pilonul II nu se desfiinteaza

24 Mai 2018
790 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu2

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri, dupa discutia de la Guvern cu premierul Viorica Dancila si presedintele PSD Liviu Dragnea, ca nu se va desfiinta Pilonul II.
"Nu am discutat despre Pilonul II (n.r: la intalnirea cu premierul Viorica Dancila) pentru ca si eu v-am spus si premierul v-a spus in lucru clar, am vazut la una dintre televiziuni si mi se pare ca a facut si studio in Parlament, sa discute despre Pilonul II. Ce sa va spun decat inca o data ca nu se desfiinteaza. Am vazut si o campanie lansata de PNL, e dreptul lor sa dezinformeze cetatenii. Nu se desfiinteaza Pilonul II. Nu poate fi vorba de asa. (...) Deci, ca sa fiu clar, nu se stopeaza nici contributiile, asa cum a aparut stirea din motive care inteleg ca tin de greseala Comisiei de prognoza", a spus Calin Popescu Tariceanu.

Presedintele ALDE a afirmat ca asteapta finalizarea analizei facute de Ministerul Muncii.

"Statul nu poate sa fie complet detasat de ceea ce se intampla cu banii cetatenilor la Pilonul II. Guvernul este preocupat, dupa cum va spun ca suntem si altii preocupati. Eu sunt preocupat. In ce sens? Vrem sa avem o imagine clara asupra randamentului pe care il au banii depusi la Pilonul II, vrem sa vedem ce se intampla cu banii investiti din Pilonul II, incotro se duc, care este impactul lor asupra economiei. O serie de elemente. Acesta este motivul pentru care o astfel de analiza e necesara, dar nu se pune, sub nicio forma problema desfiintari Pilonului II. In acelasi timp, asa cum un parinte are grija de copiii lui, este normal sa vedem ce se intampla cu Pilonul II. De aici, mai departe, toate stirile false, toate distorsiunile care s-au produs, in fine, aceasta e lumea in care traim",a mai spus Tariceanu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006294 (s)