News Flash:

Tariceanu comenteaza demisia lui Ponta

13 Iulie 2015
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Retragerea premierului Victor Ponta de la conducerea PSD nu are cum sa afecteze buna functionare a coalitei de guvernare, iar acesta se bucura de tot sprijinul ALDE, a declarat duminica seara, pentru MEDIAFAX, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.
Presedintele Senatului este de parere ca retragerea lui Ponta nu are cum sa afecteze functionarea coalitiei de guvernare, iar Victor Ponta va conduce in continuare Executivul.
"Acest lucru, dupa parerea mea nu are cum sa afecteze in niciun fel buna functionare a coalitiei de guvernare. De altfel, am si programat pentru luni sa ne vedem si consider la fel de important si de necesar functionarea in bune conditii a guvernului, Victor Ponta ramanand sa-si asume in continuare conducerea guvernului”, a declarat Calin Popescu-Tariceanu.
Referitor la sprijinul ALDE pentru mentinerea lui Victor Ponta la conducerea Guvernului, Tariceanu a spus ca "raspunsul este da, fara ezitare, dar acest lucru nu s-a aflat in niciun moment in discutie. Nu a fost o discutie de acest gen. Ponta are intregul nostru sprijin politic, nu numai al ALDE, ci si a celorlati parteneri de guvernare".
"Gestul facut de primul-ministru, il interpretez strict asa cum l-a si prezentat Victor Ponta, si anume ca un demers menit sa apere imaginea si, pana la urma, credibilitatea PSD ca urmare a hartuirilor la care este supus in ultima perioada in principal de DNA", a declarat Tariceanu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006146 (s)