News Flash:

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile fiscale castigatoare la prima extragere

13 Aprilie 2015
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, a avut loc luni, incepand cu ora 11.30, la studioul TV al Loteriei Romane, si a fost transmisa in direct de Televiziunea Romana, care a pus la dispozitie, gratuit, tuturor posturilor TV interesate semnalul transmisiei in direct.
UPDATE - Prima extragere LOTERIA BONURILOR FISCALE

LUNA CASTIGATOARE: LUNA FEBRUARIE

ZIUA CASTIGATOARE: 7 FEBRUARIE

VALOAREA CASTIGATOARE: 006
Astfel, persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.
La prima extragere organizata pentru loteria bonurilor fiscale de catre Ministerul Finantelor si ANAF la studioul TV al Loteriei Romane, in a doua zi de Paste, de la ora 11.30, transmisa televizat in direct, valoarea bonurilor fiscale castigatoare, de 6 lei, a fost stabilita printr-o extragere in trei etape: o bila pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.
Operatiunea s-a desfasurat in prezenta unei comisii de tragere formata din cate un reprezentant al Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si C.N. Loteria Romana SA, iar bilele si urnele au fost verificate in prezenta comisiei inainte de extragere.
Toate persoanele care au bonuri fiscale pastrate trebuie sa verifice daca vreunul are inscrise data si valoarea castigatoare, iar in caz afirmativ sa-l pastreze pentru a-l depune la ANAF ca sa revendice premiul.
Pentru extragere au fost luate in considerare bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie-28 martie 2015, cu valoarea totala a unui bon intre 1 leu si 999 lei inclusiv, cuprinzand taxa pe valoarea adaugata.
Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA.
 
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al ANAF si al Loteriei Romane, pentru o perioada de minimum 30 de zile.
Premiile pot fi revendicate incepand cu prima zi dupa extragere, pana la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator emis in perioada 2 februarie - 28 martie, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala la care se depune bonul fiscal sau descarcat de pe site-ul www.mfinante.ro.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).
La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala unde a fost depus originalul bonului fiscal castigator elibereaza o copie care poarta mentiunea ”conform cu originalul”.
Plata castigurilor se face de catre Ministerul Finantelor Publice, in termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, dupa verificarea autenticitatii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de catre organele competente ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie a unui numar cuprins in intervalul dintre 1 si 999 inclusiv, reprezentand valoarea totala a bonului fiscal fara subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adaugata, stabilit prin extragerea succesiva a trei serii de cifre, cuprinse intre 0 si 9, precum si un numar reprezentand ziua emiterii bonului fiscal aferenta lunii sau intervalului pentru care se organizeaza loteria.
In cazul in care nu exista castigatori, fondul de premiere se reporteaza pentru extragerea urmatoare.
Loteria va fi organizata lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de Sarbatori.
Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012688 (s)