News Flash:

Tanarul care a decedat de doua ori dezvaluie ce e dincolo de moarte

17 Iunie 2018
925 Vizualizari | 0 Comentarii
Sasha Eliasson

Sasha Eliasson, in varsta de 22 de ani, este un utilizator al platformei Reddit, unde a povestit ca, prima oara cand a murit s-a intamplat din cauza ranilor foarte grave cu care s-a ales in urma unui accident de motocicleta, iar a doua oara, cand a primit post chirurgical foarte multe medicamente, scrie huffingtonpost.com...

Tanarul a declarat ca nu si-ar fi dat seama de moartea sa pentru cateva minute, daca nu i-ar fi spus medicii. Desi este ateu, experienta aceasta nu l-a facut sa-i fie frica de moarte. Medicii i-au spus barbatului ca fost gasit, efectiv, fara semne vitale si au crezut ca a decedat. Al doilea episod s-a desfasurat in timpul unei interventii chirurgicale pe care a suferit-o la cateva luni de acelasi accident. Ambele episoade au durat circa doua minute, timp in care medicii au reusit sa-l readuca la viata.

Barbatul a povestit pe reteaua de socializare ca, in acel timp, a fost ca intr-un somn fara vise, in care totul era negru si ca nu a vazut lumea de apoi asa cum se spune. Sasha a primit multe intrebari despre cele intamplate dar si multe critici.
„As vrea sa spun ca da, dar adevarul este ca in ambele dati nu am fost acolo. Totul era intunecat. As spune ca a fost ca atunci cand tragi un pui de somn, fara sa visezi. Te trezesti si ai impresia ca ai dormit foarte mult timp, dar de fapt au trecut doar 15 minute. De asemenea, a fost foarte epuizant sa revin la viata. M-am simtit de parca mi-as fi folosit toata energia din corp”, a declarat tanarul pe contul sau de pe platforma Reddit.
„Nu am vazut nimic. Niciun vis, nicio lumina, nimic. Imaginati-va un abis negru, asta am trait eu. Stiu ca suna foarte deprimant, doar ca atunci cand mori nu ai parte de nimic, doar dispari. Dar, sincer, acest lucru m-a facut sa ma tem mai putin de moarte. Cand mori, pur si simplu mori. Nu mai sunt griji, nu mai e nimic. Aceasta este cea mai mare liniste pe care o poti gasi, Raiul nici nu se compara cu asta”, a mai spus el.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004635 (s)