News Flash:

Tanar strivit de un tractor pe aerodromul hunedorean Saulesti

30 Iulie 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22 1
Un tanar de 17 ani a murit vineri strivit de un tractor folosit pentru diverse activitati la sol, in cadrul Aeroclubului Teritorial Deva - Saulesti, politistii si procurorii declansand o ancheta in acest caz. 
Accidentul a avut loc pe pista pentru planoare, tanarul fiind prins sub o parte din tractorul care s-a rasturnat peste el. 
"In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de neluare a masurilor legale de securitate in munca si nerespectarea masurilor legale de securitate in munca, urmand a se stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc evenimentul, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Deva", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Laura Nastase. 
Potrivit primelor cercetari ale inspectorilor de munca, tanarul ar fi condus tractorul pentru a recupera de pe pista un cablu din otel, folosit la tractarea planoarelor. Se pare ca acel cablu s-ar fi infasurat pe roata tractorului iar utilajul s-a blocat, s-a rasturnat si l-a prins pe tanar. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006603 (s)