News Flash:

Barbat retinut in cazul fetitei disparute de acasa in judetul Galati

30 Iulie 2017
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Un barbat de 42 ani, suspectat de sechestrarea unei fetite de 9 ani, din comuna galateana Scanteiesti, gasita de politisti dupa cautari care au durat aproape doua zile, a fost retinut pentru 24 de ore, informeaza IPJ Galati.
Barbatul este acuzat de lipsire de libertate, iar in cursul zilei de duminica urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.
''Din declaratiile minorei s-a stabilit faptul ca in seara de 27 iulie, in jurul orei 20,30, in timp ce se afla in centrul comunei Scanteiesti, a fost abordata de un barbat de 42 ani, din aceeasi localitate, care a condus-o la locuinta sa, sub pretextul ca ii va da haine uscate, in conditiile in care afara ploua torential. Ulterior, barbatul ar fi retinut-o pe minora in locuinta, impotriva vointei ei, pana la data de 29 iulie, in jurul orei 17,00, cand, profitand de faptul ca acesta era plecat, a fortat sistemul de inchidere al usii de acces si a parasit curtea, prin escaladarea gardului", se arata in comunicatul IPJ Galati.
Fetita a disparut de acasa joi seara, in jurul orei 20,00, tatal ei alertand in cursul zilei de vineri politia. Pentru gasirea fetei s-au mobilizat peste 100 de politisti, jandarmi, lucratori ai ISU, voluntari, localnici din Scanteiesti si padurari. De asemenea, fotografia fetei a fost distribuita la toate subunitatile de politie, la Sectia Regionala de Politie Tansporturi Galati si la operatorii de transport de pe raza judetului Galati.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004356 (s)