News Flash:

Sute de politisti in strada, de Ziua Nationala, in judetul Timis

30 Noiembrie 2014
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Politia va fi in strada, pe soselele din judetul Timis, in gari si trenuri de 1 Decembrie. Aproape 350 de politisti vor asigura, luni, masurile de ordine pentru buna desfasurare a manifestarilor dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei in Timisoara si celelalte orase din judet. Inspectoratul de Politie Judetean Timis va participa cu 13 autospeciale de interventie la parada ce va fi organizata luni la Timisoara.
Pentru ca desfasurarea manifestarilor de 1 Decembrie sa aiba loc fara probleme, masurile de ordine si siguranta publica vor fi asigurate de aproape 350 de politisti de ordine publica, rutiera, investigatii criminale, politie transporturi si alte structuri.
In total, 70 de patrule pedestre si alte 95 de patrule auto vor actiona, luni, in judetul Timis.
„La data 1 Decembrie, cu prilejul sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei si a 96 de ani de la infaptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, in municipiul Timisoara si in alte localitati de pe raza judetului Timis vor fi organizate manifestari publice de amploare, ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului si la cele comemorative ale Marii Uniri, parade militare, precum si spectacole cultural-artistice, la care se preconizeaza participarea unui public numeros. Politistii vor actiona pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, precum si in cadrul dispozitivelor suplimentare instituite in zona desfasurarii manifestarilor publice circumscrise acestor sarbatori”, anunta reprezentantii Politiei Timis.
Politistii de la Transporturi vor patrula in 58 de trenuri de calatori, 48 de statii si triaje de cale ferata, precum si in doua aerogari, scrie tion.ro.
IPJ Timis va participa cu zeci de politisti si 13 autospeciale de interventie la parada care va fi organizata in 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, cu incepere de la ora 11.00, pe Bulevardul Revolutiei din Timisoara.

1 decembrie politiei timis ipj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004779 (s)