News Flash:

Geoana: Ponta, principalul responsabil pentru votul din diaspora. Corlatean, complicele sau

28 Noiembrie 2014
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
geoana
Senatorul Mircea Geoana a declarat, vineri, ca este absolut convins ca organizarea votului in diaspora a reprezentat ”un act deliberat de impiedicare a exercitarii votului”, iar principalul responsabil este premierul Victor Ponta, Titus Corlatean fiind principalul sau complice.
Mircea Geoana a declarat intr-o conferinta de presa ca elementul declansator al pierderii alegerilor a fost organizarea votului in diaspora.
”Sunt absolut convins, si exista informatii suficiente cu privire la faptul ca organizarea votului in diaspora a reprezentat un act deliberat de impiedicare a exercitarii dreptului constitutional la vot, pentru romanii din strainatate. Domnul Ponta este principalul responsabil, domnul Corlatean este principalul sau complice. Fac un apel catre MAE, o institutie care trebuie extrasa din jocul politic, sa faca publice solicitarile pe care ambasadele si consulatele le-au adresat MAE pentru organizarea de sectii de vot in strainatate. Domnul Corlatean si domnul Ponta au facut urmatoarea smecherie: au pastrat numarul global de sectii de vot din strainatate, dar le-au modificat, dand mai putine sectii in marile comunitati romanesti si dand mai multe acolo unde sunt mai putini oameni. Aceste informatii au venit in avalansa, dupa 16 noiembrie si sunt absolut convins ca acest plan a fost un act deliberat”, a afirmat Geoana. Mediafax.ro

mircea geoana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004945 (s)