News Flash:

Masina de politie facuta praf pe DN6. Un politist a fost ranit

15 Ianuarie 2020
583 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident rutier grav pe DN6, miercuri la orele pranzului, in Banat, in care au fost implicate o masina de politie, o ambulanta, o camioneta cu platforma si doua TIR-uri.

Accidentul a avut loc la Buchin, langa Caransebes, pe Drumul National 6, ce leaga Timisoara de sudul tarii.

Masina de Politie provenea din judetul Teleorman si se afla in misiune, insotea o ambulanta catre Timisoara.

In urma accidentului, un politist, care conducea autospeciala a fost ranit si transportat la spital.

„Din primele informatii, o Ambulanta care se deplasa in directia Caransebes, transportand un bolnav psihic la un spital din judetul Timis, ar fi efectuat o manevra de depasire, intrand in coliziune cu o autoplatforma care circula pe sensul opus. Autospeciala de politie condusa de un politist din cadrul IPJ Teleorman, aflat in misiune de insotire a acesteia, ar fi efectuat o manevra de depasire similara lovind frontal cu partea stanga aceeasi autoplatforma, ulterior fiind proiectata intr-un ansamblu TIR care circula in aceeasi directie de mers. Din accident a rezultat ranirea politistului, care a fost transportat la spital„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Traficul in zona e blocat, iar colegii politistului fac cercetari pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara estimeaza ca circulatia ar putea fi reluata in jurul orei 14.00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005416 (s)