News Flash:

Subprefectul de Timiș Elena Popa, suspecta de Covid-19

28 Decembrie 2020
835 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Popa

Subprefectul Elena Popa a ajuns, duminică noaptea, cu Salvarea la spital, după ce a prezentat simptome de Covid-19. I-a scăzut saturația de oxigen, a avut febră, și-a pierdut mirosul și gustul și are tuse seacă.

Soțul subprefectului de Timiș Elena Popa a fost depistat cu Covid-19 în 22 decembrie. La testul făcut de subprefect, în același timp cu soțul, rezultatul a ieșit „negativ”. Simptomele însă au început să apară în următoarele zile în cazul Elenei Popa, iar duminică s-au agravat: saturația de oxigen 90, febră, tuse seacă.

Duminică noaptea, Salvarea a adus-o la Spitalul Victor Babeș, de unde a fost trimisă la Clinica de Recuperare Cardiovasculară (secție Covid exterioară a Spitalului Victor Babeș), de pe strada Loga, unde se află în zona galbenă și așteaptă rezultatul unui nou test Covid-19. Saturația i-a crescut la 92, până luni dimineața.

„A fost soțul pozitiv, marți, în 22. A ieșit „pozitiv”, la test, eu „negativă”. Apoi am făcut febră, miercuri, 38, între timp mi-am pierdut gustul și mirosul. Bănuiam că am Covid, oricum eram în carantină. Duminică seara s-a înrăutățit starea și am chemat Salvarea, aveam 90 saturația de oxigen, am un pulsoximetru acasă. Am fost la triaj, la Spitalul Victor Babeș, iar de aici m-au dus Clinica de Recuperare Cardiovasculară. Deocamdată sunt în zona galbenă, aștept rezultatul testului Covid. Am toată simptomatologia, fără gust, fără miros, febră, tuse seacă”, a declarat pentru TION subprefectul Elena Popa.

Elena Popa le cere oamenilor să-și ia toate măsurile de precauție.

„Le cer să se păzească și să-și ia toate măsurile de precauție. O asemenea suferință este greu de îndurat”, a spus Elena Popa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005651 (s)