News Flash:

Studentii timisoreni au lansat azi Studentiada 2013

28 Octombrie 2013
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
Asociaţia studenţilor în Ştiinţe Exacte din Universitatea de Vest Timişoara (UVT) au lansat, luni Festivalul Studenţiada, care, în contextul că 2013 este anul European al Cetăţenilor, doreşte să sublinieze rolul important pe care tinerii îl au ca cetăţeni, oferindu-le şansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar, a declarat luni Sebastian Ştefănigă, responsabilul proiectului.
Acesta a spus că 'Studenţiada' 2013 îşi propune să sprijine toate formele de creativitate, să creeze un context care să permită tinerilor studenţi să dobândească competenţe de exprimare a propriei personalităţi, să contribuie la formarea unui spirit antreprenorial mai pregnant, să promoveze diversitatea culturală ca sursă a creativităţii şi inovaţiei, să sensibilizeze opinia publică cu privire la perceperea inovaţiei drept modalitate de promovare a dezvoltării durabile şi să aducă în atenţia publicului strategiile regionale şi locale bazate pe consolidarea spiritului civic.

Timp de o săptămână, în cadrul Studenţiadei se vor organiza concursuri, competiţii, sporturi extreme şi un concert. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005786 (s)