News Flash:

STRIGATUL DE DISPERARE AL UNEI MAME! Femeia cere ajutorul pe Facebook dupa ce si-a gasit fiica adolescenta cu taieturi pe brate. Fata a jucat Balena Albastra. "Cum sa-mi salvez fiica de la moarte?"

18 Aprilie 2017
931 Vizualizari | 0 Comentarii
balena
Mama unei eleve a Colegiului Tehnic ”Henri Coanda” din Targu-Jiu a cerut ajutor pe retelele de socializare dupa ce a depistat-o pe fiica sa cu rani pe brate. Adolescenta a jucat "Balena Albastra" deoarece parintii nu o lasau sa isi petreaca timpul liber dupa plac.
Adolescenta de 16 ani a fost descoperita cu rani pe brate de catre mama acesteia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ulterior, eleva Colegiului Tehnic ”Henri Coanda” din Targu-Jiu i-a marturisit mamei sale ca s-a zgariat cu un ac, dupa ce a cautat pe Internet informatii despre jocul ”Balena Albastra”, intrucat parintii nu o lasau sa isi petreaca timpul liber asa cum si-ar fi dorit.
Mama adolescentei, din comuna Balesti, sustine ca a alertat Politia, insa nu ar fi fost luata nicio masura.
”Ajutor! Am o fata de 16 ani, a intrat in jocul Balena Albastra, ce pot face sa imi scap fata de moarte? Politia zice ca nu are ce sa faca, ce e de facut? Am gasit fata crestata pe mana in forma balenei, cu 14 taieturi, ce sa fac sa imi salvez copilul? Indrumati-ma!”, a scris mama Denisei pe Facebook.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Gorj declara ca s-au autosesizat in urma mesajului postat pe retelele de socializare.
”Ne-am sesizat din oficiu. Atat mama, cat si fiica au fost consiliate de psihologul IPJ Gorj si in continuare s-au luat masuri pentru ca fetita sa fie introdusa intr-un program de consiliere psihologica, la scoala din care face parte”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.
Conducerea Colegiului Tehnic ”Henri Coanda” a anuntat, la randul ei, ca va face verificari in acest caz dupa vacanta.
”Este eleva in clasa a 9-a. Vom face verificari dupa vacanta. Parintii nu au venit sa anunte la scoala. Noi avem consilierul scolar, care este foarte implicat in aceasta problema, de cand a devenit publica la nivel national. Doamna a mers la fiecare clasa si a stat de vorba cu copiii. Actiuni la scoala s-au intreprins in acest sens, dar atata timp cat parintii nu spun sau prefera sa comunice pe alte canale, nu aveam de unde sa stim. Este un copil linistit. Un copil bun, stiu ca invata bine. Trebuie sa discutam si analizam”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul adjunct al Colegiului Tehnic ”Henri Coanda” din Targu-Jiu, Cristina Tauru.
Jocul ”Balena Albastra” presupune indeplinirea a 50 de cerinte ciudate, iar ultima este sinuciderea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007492 (s)