News Flash:

TRAGEDIE CUMPLITA de Paste! Patru tineri din Bistrita-Nasaud au murit pe DN 17 D intr-un accident groaznic!

17 Aprilie 2017
957 Vizualizari | 0 Comentarii
accident de munca
Patru tineri din Bistrita-Nasaud au murit, luni dimineata, pe DN 17 D, intre localitatile Telciu si Romuli, dupa ce masina in care se aflau a lovit un stalp de electricitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud au anuntat ca la locul accidentului au fost gasite cinci victime, din care patru erau inconstiente.
“In momentul in care echipajele de salvatorii au ajuns la locul indicat, au gasit cinci victime de sex masculin ramase incarcerate, dintre care patru inconstiente. Interventia a avut un grad ridicat de dificultate, stalpul si firele de electricitate rupte in urma impactului au cazut pe caroseria autoturismului si pe partea carosabila si au ingreunat interventia echipajelor de salvatori”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, plt. maj. Marius Rus.
La fata locului au intervenit echipajele ISU din orasul Nasaud si medicii din Bistrita insa, cu toate eforturile facute, patru tineri au murit.
“Cele patru victime inconstiente, cu varste cuprinse intre 19 si 36 de ani, au fost extrase si predate echipajelor medicale. Doua victime prezentau leziuni incompatibile cu viata, iar pentru celelalte doua victime au fost incepute manevrele de resuscitare. Din pacate, dupa mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite sa constate decesul celor patru victime, la locul accidentului. A cincea victima, un tanar in varsta de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, constient, cu leziuni si traumatisme, mai ales in zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistrita pentru investigatii medicale suplimentare”, a spus Marius Rus
Cei cinci tineri aflati in autoturism se intorceau de la o petrecere.
Din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul volanului si a lovit un stalp de curent aflat pe marginea drumului care s-a prabusit peste masina.
Politistii din Nasaud au inceput o ancheta pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005595 (s)