News Flash:

S-a aplecat asupra crucii de pe mormantul fiului ei si i-a soptit sa-i dea cumva un semn. Ce s-a petrecut in clipa urmatoare a facut-o sa izbucneasca in plans. Nu putea fi coincidenta

18 Mai 2018
953 Vizualizari | 0 Comentarii
mormant

Jack Robinson avea doar 4 ani cand o tumoare cerebrala i-a luat viata. S-a intamplat in aprilie 2014. Fratelui sau geaman, surorii mai mari si parintilor le era teribil de dor de el. Moartea lui Jack a lasat un gol imens in inimile lor, potrivit Perfect Media.
La 3 ani de la moartea lui Jack, mama baietelului a vizitat mormantul din apropierea casei lor din Hampshire, Anglia. Femeia s-a aplecat asupra mormantului si s-a rugat astfel: ”Jack, te rog, da-i mamei un semn”. Ceea ce femeia a filmat apoi cu camera de la telefonul mobil, a miscat-o pana la lacrimi.
O pitulice a aterizat brusc pe piatra funerara, apoi a zburat peste ea si s-a oprit pe mana mamei indurerate. ”Ea se tot uita direct la fata mea si, la un moment dat, mi s-a asezat pe umar si m-a ciugulit de cateva ori. Mi-au dat lacrimile, luand acesta ca pe un semn de la Jack”, isi aminteste Marie.

sursa: antena 3


jack robinson fratelui geaman jack
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006107 (s)