News Flash:

Steaua, UMILITA de Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor

17 August 2016
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua city
FC Steaua Bucuresti a pierdut, marti, scor 0-5, meciul disputat pe Arena Nationala, in prima mansa din play-off-ul Ligii Campionilor. Formatia antrenata de Pep Guardiola a ratat si doua lovituri de departajare, prin Sergio Aguero.
Au marcat: - / Silva 13', Aguero 42', 79', 89', Nolito 49'.
0-1: Alin Tosca face o greseala mare, Sterling recupereaza, intra din nou in careu, il dribleaza pe fundasul Stelei si paseaza in careu, de unde David Silva inscrie cu un sut bun, cu stangul.
0-2: Kun Aguero isi ia revansa pentru cele doua penalty-uri ratate, trage perfect de la marginea careului de 16 metri si-l invinge pe Nita pentru a doua oara in aceasta seara.
0-3: Muniru rateaza interventia la mijlocul terenului, De Bruyne paseaza superb pentru Nolito, Enache il scoate din ofsaid, mijlocasul ofensiv adus de la Celta Vigo il dribleaza usor pe Nita si inscrie.
0-4: Nolito si Aguero combina perfect, iar apararea Stelei nu are absolut nicio sansa, argentinianul finalizeaza cu sut la coltul lung si Nita e invins pentru a patra oara.
0-5: Starul argentinian face hat-trick-ul in minutul 89, dupa o actiune individuala superba, finalizata cu un sut plasat, care loveste si bara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004528 (s)