News Flash:

Starul de 19 ani al francezilor, Kylian Mbappé, si-a donat toate castigurile de la Cupa Mondiala catre copiii defavorizati

17 Iulie 2018
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
mbape

Kylian Mbappé, starul Frantei de la Cupa Mondiala din 2018, a continuat sa isi surprinda fanii printr-o miscare filantropica, potrivit Time.
Varful francezilor nu a dezamagit echipa Paris Saint-Germain care l-au cumparat pentru aproape 187 de milioane de euro in 2017. Cele patru goluri memorabile ale lui Mbappé inscrise in cele sapte meciuri de cupa mondiala l-au transformat in al doilea cel mai tanar jucator care a inscris intr-un turneu final. Cel mai tanar din istorie este legendarul brazilian Pele.

Acum, tanarul de 19 ani planuieste sa ajute copiii din spitale si cei cu dizabilitati sa joace fotbal si isi doneaza toate castigurile de la Cupa Mondiala catre organizatii caritabile pentru a face acest lucru posibil.

Kylian Mbappé sustine organizatia Premiers de Cordee inca din 2017, si a declarat petntru cotidianul L`Equipe ca veniturile lui ar ajuta mai mult intr-o cauza umanitara.
Mbappé a castigat aproximativ 20.000 de dolari per meci si un bonus de peste 300.000 de dolari pentru victoria Frantei, potrvit Sports Illustrated. In total, varful francez va dona peste 450.000 de dolari.

„Kylian, el este un om foarte bun”, spune Sebastian Ruffin, manager general al organizatiei caritabile. „Cand ii permite programul, intervine pentru noi cu placere, are o relatie forate buna cu copiii – mereu gaseste cuvintele potrivite sa ii incurajeze”.


cupa mondiala paris saint-germain kylian mbapp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006382 (s)