News Flash:

Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, numita „cea mai buna din istorie”

16 Iulie 2018
923 Vizualizari | 0 Comentarii
rusia1

Campionatul Mondial din Rusia nu a avut incidente intre suporteri, datorita organizarii de exceptie a rusilor. Insusi presedintele FIFA, Gianni Infantino, a spus ca Mondialul rusesc a fost ”cel mai bun din istorie”, multumindu-i cu aceasta ocazie ”guvernului lui Putin”, care s-a ocupat ca totul sa mearga bine la acest turneu final:
"Rusia s-a schimbat, a devenit o adevarata tara a fotbalului, nu doar prin organizarea Cupei Mondiale la cel mai inalt nivel, dar si fotbalul face acum parte din ADN-ul tarii, gratie performantelor echipei nationale, a intregii munci depuse, a infrastructurilor, totul este magnific si foarte eficient", a spus presedintele FIFA.

ProSport a stat de vorba cu Paul Anton si Adrian Iencsi, doi fotbalisti romani care au evoluat sau evolueaza in Rusia, si stiu de ce sunt in stare cand vine vorba de organizare. Fostul mijlocas al lui Dinamo, in prezent la Anji Mahacikala, a spus ca rusii stau foarte bine in ceea ce priveste securitatea, si spune ca , in cazul in care au existat incidente, au fost izolate si nu au aparut in presa.

”Stau foarte bine din punctul asta de vedere. Poate, la inceput, cand vii sa vizitezi Rusia si vezi oameni din armata, din politie, pe strada, inarmati, ai asa o oarecare senzatie de teama. Dar ei stau si sunt asa pentru a stabili pacea, a nu crea incidente. Din punctul asta de vedere sunt foarte bine organizati. Probabil si din cauza asta nu au fost incidente, si chiar daca au existat, probabil, au fost izolate si nu au aparut in presa”, a spus Anton pentru ProSport.
Cu doi ani ca jucator al lui Spartak Moscova in ”palmares”, intre 2004 si 2006, Adrian Iencsi a vorbit pentru ProSport despre securitarea pe care o pot oferi rusii, si spune ca acest CM a fost organizat ”la perfectie”.

Citeşte articolul complet în ProSport >>>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009675 (s)