News Flash:

A semnat cu Inter Miami

Starul argentinian Lionel Messi nu a acceptat ofertă de 1,4 miliarde de euro făcută Arabia Saudită

19 Iunie 2024
97 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto cugetliber ro

Starul argentinian Lionel Messi a respins o ofertă de 1,4 miliarde de euro din Arabia Saudită, după ce s-a despărțit de clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain și înainte de a se alătura echipei americane Inter Miami din Major League Soccer (MLS). Informația a fost furnizată de Anmar Al-Haili, președintele clubului Al-Ittihad, care a confirmat oferta adresată octuplului câștigător al Balonului de Aur.

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro, dar a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să meargă în Statele Unite”, a declarat Al-Haili. Acesta a fost surprins „că un jucător a putut refuza o ofertă atât de mare, de dragul familiei sale”, dar a precizat: „Respectăm asta, pentru că familia este mai importantă decât banii”.

„Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la asta cu familia, înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune era să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, am încercat să revin, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că apoi m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, ce poate deveni un campionat important în viitorul apropiat”, spunea anul trecut în decembrie Lionel Messi despre posibilitatea care i s-a oferit de a juca în liga profesionistă saudită.

„Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, a fost o destinaţie care m-a atras, pentru că mi-a plăcut tot ce am vizitat, dar şi datorită creşterii fotbalului în această ţară şi a eforturilor depuse pentru a crea o competiţie de nivel înalt. A fost Arabia Saudită sau MLS şi ambele opţiuni mi s-au părut interesante”, a mai spus Messi, căpitanul campioanei mondiale en tire Argentina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005059 (s)