News Flash:

SPP nu a fost sesizat cu privire la o posibila tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea - surse

22 August 2018
869 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31

Serviciul de Paza si Protectie (SPP) nu a fost sesizat referitor la o posibila tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Serviciului.
"SPP nu a fost sesizat pe niciunul dintre elementele pe care le-a precizat Liviu Dragnea in declaratia de marti, cu privire la amenintare si atentat", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Serviciului.

In ultimii ani, presedintele PSD nu a mai beneficiat de paza si protectia ofiterilor SPP, el lansand in aceasta perioada critici la adresa directorului SPP Lucian Pahontu.

Intrebat la inceputul lunii august 2018 mai este pazit de cineva, Dragnea a raspuns negativ. „Nu (nu ma pazeste nimeni – n.r.). Persoana fizica asa, de capul meu. Domnule, nu stiu daca e in regula, dar iertati-ma, nu am nimic cu 99% din ofiterii SPP. Atata timp cat Pahontu e acolo, eu nu am incredere. Principala sa preocupare era sa faca raportare la fiecare ofiter care il insotea. La SIE, de al 286 de milioane la 270 milioane de lei, la STS de la 332 milioane lei la 309 milioane lei”, a mai spus liderul PSD, la Antena 3.


Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marti, ca a existat o tentativa de asasinat la adresa sa, patru cetateni straini venind in Romania cu acesta scop, la initiativa unui om celebru in lume. "Am avut anul trecut o tentativa, in aprilie. Nu vreau sa povestesc, pentru ca nu este cazul. Au venit patru straini in Romania, cazati la Athenee Palace, ma rog am scapat. Dar asta nu inseamna ca o sa imi iau paza. Da (au ajuns la mine- n.r.)", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Presedintele PSD spune ca stie cine e in spatele actiunii, dar nu a facut public numele. "Suntem intr-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu. Da, dar nu pot sa spun asta (cine i-a platit – n.r.). Da, un om foarte celebru in lume. Nu, nu ma gandesc la el (Soros – n.r). El se gandeste la mine", a mai spus Dragnea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005624 (s)