News Flash:

Simona Halep nu va participa la turneul de la New Haven

21 August 2018
926 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr 1

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a anuntat, luni seara, ca nu va lua parte la turneul de la New Haven (SUA), pe care ar fi trebuit sa-l inceapa din postura de favorita principala.
O accidentare la tendonul lui Ahile, unde a a mai avut probleme si in trecut, ii da batai de cap liderului mondial, care nu doreste sa riste nimic inainte de US Open, ultimul Grand Slam din 2018.

Parcursul foarte lung pe cimentul nord-american a lasat amprente asupra fizicului Simonei. Dupa doua turnee mari, Montreal si Cincinnati, duse pana la capat in ciuda mai multor meciuri grele, de peste trei ore, constanteanca a surprins cand a anuntat ca vrea sa joace si la New Haven, dar acest lucru nu se va mai intampla. Chinuita de o problema la tendonul lui Ahile de la piciorul drept, Simona le-a transmis organizatorilor ca nu va mai fi prezenta la ultima competitie inainte de US Open: "Imi pare rau sa va anunt ca nu voi mai putea juca aici. Am vrut foarte mult sa joc si am vazut cati fani si-au luat bilete pentru a ma urmari. Imi pare rau, dar tendonul lui Ahile imi pune din nou probleme si trebuie sa ma odihnesc, pentru ca am avut multe meciuri in aceste saptamani si a fost greu. Ne revedem la anul, toate cele bune!", a fost mesajul Simonei, transmis printr-un video postat pe contul de twitter al turneului de la New Haven.

Problema Simonei la tendonul lui Ahile e ceva mai vechi si i-a dat mari batai de cap liderului mondial si in timpul aventurii istorice de la Roland Garros. Imediat dupa triumful din capitala Frantei, Halep s-a retras de la Eastbourne, primul turneu pe iarba al anului, invocand aceeasi problema fizica: "Am avut dureri si inflamatie la nivelul tendonului lui Ahile pe parcursul Roland Garros si inca nu sunt refacuta complet. Doctorii m-au sfatuit sa acord mai mult timp de repaus in timpul tratamentului", spunea Simona, in luna iunie.

Beneficiara a statutului de principala favorita, Simona ar fi trebuit sa joace in turul al doilea de la New Haven fie cu Ana Bogdan, fie cu Camila Giorgi din Italia.


simona halep new haven tendonul ahile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005700 (s)