News Flash:

Spitalul Militar Timisoara, premiat la categoria „calitatea serviciilor medicale” de specialisti in sanatate din zece tari

14 Decembrie 2021
365 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul militar Timisoara

Spitalul Militar din Timisoara a obtinut premiu pentru „Calitatea Serviciilor Medicale si Siguranta Pacientului” in cadrul Romanian Healthcare Awards 2021, un concurs care premiaza performanta sistemului romanesc de sanatate. Premiul a fost acordat de specialisti in sanatate din zece tari.
 
 
Romanian Healthcare Awards 2021 este prima si cea mai ampla competitie cu juriu international dedicata medicilor, echipelor medicale si spitalelor din Romania, eveniment de recunoastere a inovatiei si a excelentei din domeniul sanatatii, care isi propune sa identifice si sa aprecieze exemplele de buna practica din sistemul medical romanesc, reusitele individuale si de echipa. Juriul international al competitiei din acest an a fost format din 31 de membri din Romania, Bulgaria, Franta, Republica Moldova, Lituania, Belgia, Italia, Olanda, Irlanda si Danemarca.

Spitalul Militar din Timisoara este nominalizat finalist la mai multe categorii: „echipa medicala a anului”, „campania medicala a anului” si la „calitatea serviciilor medicale si siguranta pacientului”. In urma finalei care a avut loc la Bucuresti in 10 decembrie, echipa de la Timisoara a obtinut trofeul pentru „Calitatea Serviciilor Medicale si Siguranta Pacientului”, iar pentru celelalte doua categorii a primit diploma de excelenta.

„Efortul continuu al echipei spitalului nostru, implicarea, transparenta, sinceritatea, dedicarea in slujba aproapelui, identificarea in permanenta a unor solutii la orice problema sau provocare, scoaterea din vocabular a expresiei «nu se poate», au putut duce la realizare de fapte normale ale zilelor noastre. In permanenta, am mers inainte cu credinta, nadejde si dragoste, ghidati de urmatoarele cuvinte: Toti pentru unul, unul pentru toti si impreuna pentru pacienti!. Toate acestea la un loc au condus ca astazi sa ne bucuram de acest premiu, sa fim onorati si preocupati in continuare de ne face datoria fata de pacienti, fata de tara asa cum am jurat”, este mesajul transmis de reprezentantii Spitalului Militar din Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008495 (s)