News Flash:

Spectacol de gala la Teatrul National Timisoara, inainte de Craciun

10 Decembrie 2015
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Teatrul National Timisoara
Consiliul Judetean Timis si Centrul de Cultura si Arta ii invita  timisoreni, marti, 15 decembrie 2015, de la ora 19,00, la spectacolul folcloric „La zile de sarbatoare”, care va avea loc in sala Teatrului National Timisoara. 
Indragita interpreta de muzica populara banateana, Liliana Laichici, directoarea Centrului de Cultura si Arta a Judetului Timis, a declarat, marti 8 decembrie, ca spectacolul va fi sustinut de Ansamblul Profesionist „Banatul” si invitatii sai.
Acestia sunt: Dinu Iancu Salajanu, Adrian Stanca, Ramona Vita, Nicu Novac, Mihaela Petrovici, Dumitru Teleaga, Iasmina Iova si Daniel Scorobete. Mai evolueaza in spectacol: Formatia de Tineret a Ansamblului Profesionist „Banatul”, Grupul de Colindatori al Scolii de Arte Timisoara si Formatia de Dansuri a Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis, scrie ziuadevest.ro. „Intrarea se face pe baza de invitatii, care se pot ridica de la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis, strada Emanuil Ungureanu, nr. 1, sala 19, incepand de joi, 10 decembrie, ora 10,00”, spune Liliana Laichici. Directorul artistic al spectacolul este Adrian Scorobete.

liliana laichici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004874 (s)