News Flash:

Sofer prins cu permis fals la Vama Cenad

11 Februarie 2016
1430 Vizualizari | 0 Comentarii
cenad1
Dosar penal pentru conducere fara permis, dar si pentru fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals. Un barbat de 47 de ani din Mehedinti este cercetat de politistii de frontiera timiseni dupa ce a incercat sa intre in tara si a prezentat un permis de conducere fals.
Barbatul a fost prins de politistii de frontiera din Cenad. Marti seara el s-a prezentat la vama, pe sensul de intrare in tara. Politistii i-au cerut actele, printre care si permisul de conducere, scrie tion.ro.
„In data de 09.02.a.c., in jurul orei 18.40, in Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman R. Sain, in varsta de 47 de ani, domiciliat pe raza judetului Mehedinti, care conducea un autoturism Opel inmatriculat in Austria. La solicitarea politistilor de frontiera, soferul a prezentat si permisul de conducere la control, un act ce purta insemnele autoritatilor austriece. La controlul specific, lucratorii nostri au constatat ca documentul prezentat nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unui document original, aflat in uz, acesta fiind fals. Fata de cele constatate, persoana in cauza a declarat ca a obtinut documentul in urma unui curs pe care l-a urmat la o scoala de soferi din Viena”, explica oamenii legii.
Politistii il cerceteaza acum pe barbat pentru conducere fara permis, dar si pentru fals in inscrisuri oficiale si uz de fals.

dosar penal fals politistii conducere fals barbatul cenad opel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005209 (s)