News Flash:

SOCANT! Un candidat la Primaria Resita, RETINUT dupa ce a atacat cu cutitul o echipa ANAF

11 Mai 2016
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Bora2
Candidatul independent la Primaria Resita Laurentiu Bora a fost retinut pe 24 de ore, fiind acuzat ca a atacat cu cutitul o echipa ANAF care era in control la restaurantul al carui patron este, ranindu-l pe unul dintre inspectori, dupa care ar fi aruncat dupa reprezentantii ANAF si cu o sticla.
Reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Resita au declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca Laurentiu Bora este acuzat de ultraj si furt si a fost retinut pe 24 de ore, dupa ce a atacat cu un cutit pe doi reprezentanti ANAF care efectuau un control la restaurantul pe care il patroneaza, reusind sa il raneasca pe unul dintre ei la deget.
De asemenea, candidatul ar fi aruncat si cu o sticla dupa inspectori.
Conform surselor citate, marti, Bora va fi prezentat magistratilor Judecatoriei Resita cu propunere de arestare preventiva.
Inspectorul ANAF taiat la un deget al mainii stangi a suferit leziuni ce necesita 12 zile de ingrijiri medicale, au aratat sursele citate.
Pe langa ultraj, Bora este acuzat si de furt, deoarece inspectorii ANAF au reclamat ca au lasat in restaurantul acestuia, pe masa, un laptop si mai multe acte, pe care nu le-au mai gasit dupa incident.
Laurentiu Bora este candidat independent la Primaria Resita.

anaf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004472 (s)