News Flash:

SOCANT! Razvan Ciobanu, AMENINTAT CU PISTOLUL!

7 Februarie 2017
1557 Vizualizari | 0 Comentarii
razvan ciobanu
In ciuda faptului ca pare unul dintre cei mai indragiti jurati de la emsiunea de stil, Razvan Ciobanu starneste si el antipatii. Designerul a trezit in unele dintre concurente cele mai intunecate ganduri, astfel ca, una dintre ele, a clacat si l-a amenintat pe Razvan Ciobanu cu pistolul, chiar in timpul filmarilor. Panica a fost inlaturata abia in momentul in care s-a dovedit ca arma era una de jucarie si nu una adevarata.
Daca pana acum concurentele luptau doar cu „arme” vestimentare si incercau sa castige simpatia juratilor cu ajutorul tinutelor, de aceasta data au trecut la artileria greu si au inceput sa scoata armele…la propriu. Danuta este prima care a dat startul si l-a amenintat pe Razvan cu pistolul.
Desi in prima faza s-a prezentat pasinica in fata juriului, declarand ca merge la vanatoare de unicorni, in momentul in care a inceput sa fie criticata, tanara a rabufnit. Iulia Albu a fost prima care a luat cuvantul si i-a analizat tinuta vestimentara. Insa, in momentul in care concurenta primea sfaturi, aceasta o intrerupe pe Iulia si scoate din geanta un pistol pe care il indreapta spre Razvan Ciobanu si exclama: „Acum vorbeste, te rog!”. Imediat, cei din platou, socati de reactia neasteptata a concurentei, intervin pentru a o calma. Panica nu dureaza foarte mult intrucand pistolul s-a dovedit a fi o jucarie si un accesoriu la tinuta pe care o purta tanara la editia de marti a show-ului „Bravo, ai stil”.
Razvan Ciobanu, amenintat cu pistolul dupa ce a exasperat o concurenta
Se pare ca Danuta a avut aceasta reactie la adresa juratului dupa ce, de-a lungul celor doua saptamani de la debutul emisiunii de stil, designerul i-a retras mai multe stelute primite de ceilalti jurati. In sezonul 2, Razvan Ciobanu are puterea de a da sau de a lua stelute concurentelor, lucru care nu este pe placul participantelor. De cele mai multe ori Razvan nu este de acord cu decizia luata de colegii lui, care le lauda pe concurente, asa ca, la finele fiecarei emisiuni are grija sa le critice si sa le lase fara steaua mult ravnita. sursa: Libertatea.ro

razvan ciobanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006561 (s)