News Flash:

7 tendinte in iluminatul interior de care sa te indragostesti in 2017

6 Februarie 2017
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
Evalight
Inceputul unui nou an este intotdeauna un bun moment pentru a renunta corpurile de iluminat vechi si a le inlocui cu ceva nou si modern, pentru a schimba aspectul invechit si monoton al casei in ceva confortabil si fabulos. Tendintele in iluminatul interior se schimba de la an la an, deci este important sa stii care sunt cele mai noi stiluri si inovatii si in acest domeniu.
Esti gata de a-ti schimba ambianta din casa ta cu ajutorul corpurilor de iluminat? Hai sa vedem care sunt cele mai noi tendinte in materie de iluminat decorativ pentru anul 2017.
1. Corpuri de iluminat pentru podea
Lustrele de podea si lampadarele, cu un design modern si elegant, sunt piesele vedeta in materie de corpuri de iluminat.
Din materiale de baza non-traditionale, cum ar fi lemnul si metalul negru, in toate formele si dimensiunile, corpurile de iluminat pentru podea sunt completarea perfecta pentru crearea unei atmosfere confortabile si contemporane.
In timp ce lampile de podea boltite sunt perfecte pentru o camera de zi sau de lectura, corpurile de iluminat in forma de trepied aduc incaperii respective un plus de stil si de modernism. Astfel, lampile de podea si lampadarele sunt vazute mai curand ca un element de décor important si nu doar cu rol functional.
2. Corpuri de iluminat cu design industrial
Una dintre cele mai fierbinti tendinte din acest an este designul de iluminat industrial. Acest stil este extrem de versatil si se poate incadra intr-o varietate de stiluri de decor, cum ar fi cel rustic sau contemporan. 
Aspectul de industrial pentru corpurile de iluminat il regasesti sub forma unor materiale robuste, din metal sau cu aspect metalic nefinisat, completat cu becuri cu filament Edison, care sunt expuse direct. Decoratiunile metalice si peretii nefinisati vin sa completeze stilul de decor industrial.
3. Iluminat decorativ in stil modern
Formele geometrice si finisajele netede creeaza un decor modern, iar iluminatul capata un aspect elegant. Design-ul corpurilor de iluminat este incredibil de minimalist, fiind in concordanta cu tendintele in amenajari interioare pentru acest an.  
Lampile moderne de masa reprezinta o modalitate simpla de a incorpora aceasta tendinta, fara a fi nevoit sa investesti in achizitionarea unui sistem complet nou de corpuri de iluminat. Alege corpuri finisate in nuante de negru, crom sau alb si acestea vor lumina camera intr-o perfecta armonie cu celelalte elemente de design modern. 
4. Corpuri de iluminat aplicate pe perete
Iluminatul de perete a revenit la moda in ultimii ani, in mare parte datorita disponibilitatii de stiluri de design variate si de posibilitatea de a fi usor modificate pentru a se potrivi cu cele mai noi tendinte in materie de design.
Daca ai un perete gol, mai ales intr-un hol sau pe casa scarii, poti creea un stil functional si, totodata, decorativ folosind corpuri de iluminat care pot fi montate pe perete, cum sunt aplicele de perete si spoturile incastrate sau aplicate.
5. Economisirea energiei pentru iluminat
Sistemele de iluminat incastrate sunt o tendinta care nu va iesi de stil, mai ales in bucatarie si in spatiile mari. Acum, poti incorpora si alte optiuni de economisire a energiei folosind spoturi, becuri economice si becuri cu halogen.
Nu numai ca acestea ajuta la economisirea energiei, dar ele au o durata de viata de 10 de ori mai mare decat a becurilor fluorescente. 
6. Tendinte de iluminat in bucatarie
Bucataria este locul unde este nevoie de mai multa lumina decat in orice alta incapere a casei, fiind zona in care se prepara mancarea pentru toata familia. Asa ca, daca te-ai decis sa faci o schimbare in materie de corpuri de iluminat, incepe de aici.
Pe langa utilizarea becurilor care economisesc energie, o alta tendinta la moda pentru bucatarii, este utilizarea sistemelor de iluminat proiectate sa lumineze de sub mobila sau de pe perete. 
7. Tendinte de iluminat in baie
Baia este o alta zona a casei tale in care iluminatul este important. Fie ca intri in baie sa te pregatesti pentru a incepe o noua zi, fie doresti sa te relaxezi dupa o zi de munca, ai nevoie de un sistem de iluminat proiectat pentru necesitatile functionale si de confort necesare tuturor locuitorilor casei.
Oglinda pentru baie ajuta la micsoarea umbrelor si la crearea unei iluminari suplimentare, care pot fi esentiale pentru starea de bine atunci cand iti incepi ziua.
Utilizarea unui variator ajuta la reglarea luminii si a stralucirii dupa preferinte, la orice ora din zi sau din noapte. Poate fi o necesitate pentru confort, dar si pentru a economisi energia electrica consumata.
Corpuri de iluminat cu eleganta si stil
Schimbarea corpurilor de iluminat ar trebui sa fie un proiect cheie pentru tine in anul 2017. Vei fi surprins cum, o modificare atat de mica, poate schimba cu totul aspectul incaperii respective, dandu-i un look nou, modern si elegant.
Evalight iti ofera, prin shop-ul de lustre online, peste 25 000 de modele de corpuri de iluminat interior si corpuri de iluminat exterior, lustre moderne, candelabre traditionale, aplice de perete, corpuri de iluminat economice, spoturi, becuri economice si becuri cu halogen.
Lasa-te inspirat de lumina si alege corpurile de iluminat ca piese de decor principale pentru crearea unei ambiante elegante, stilate si confortabile!

evalight
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006672 (s)