News Flash:

SOCANT! Profesoara de limba romana, sotie de preot, RETINUTA pentru ca a facut sex cu un elev minor! Baiatul s-a sinucis

15 Februarie 2017
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
profa neamt
O femeie in varsta de 40 ani, profesoara de limba si literatura romana, a fost retinuta, marti, pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.
Femeia va fi prezentata, miercuri, judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul Elena Bulgarea, purtator de cuvant al Politiei Neamt.
Anchetatorii au stabilit ca femeia a intretinut relatii sexuale cu un minor, care ii era elev, in clasa a XI-a, in perioada decembrie 2015 - iunie 2016. Pe 17 noiembrie 2016, baiatul a disparut de acasa. In aceeasi zi a fost semnalat un caz de suicid de pe podul care traverseaza raul Bistrita in Piatra Neamt.
Dupa o luna de zile, cadavrul tanarului a fost gasit la barajul de la Reconstructia. Anchetatorii au stabilit ca adolescentul, elev la Seminarul Teologic, s-a sinucis.
Profesoara care ar fi avut relatii intime cu elevul a fost audiata de procurori si, in urma probelor stranse, inclusiv de la martori, a fost retinuta, marti, pentru act sexual cu un minor.
Potrivit unor surse, femeia ar fi sotie de preot si are 3 copii minori. De asemenea, ea ar fi insarcinata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006325 (s)