News Flash:

SOCANT! Obama, catalogat drept "maimuta" de Coreea de Nord

27 Decembrie 2014
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
Coreea de Nord a acuzat sambătă Statele Unite că i-au întrerupt conexiunea la Internet la începutul săptămanii şi l-a catalogat "maimuţă" pe preşedintele american, pentru că a încurajat cinematografe să proiecte filmul "The Interview" care-l parodiază pe liderul nord-coreean.

  Barack "Obama este în continuare imprudent în vorbe şi fapte, ca o maimuţă într-o pădure tropicală", afirmă Comisia Naţională nord-coreeană pentru Apărare (NDC), acuzandu-l pe preşedintele american că a îndemnat săli de cinema să difuzeze filmul de Crăciun.
"In cazul în care Statele Unite continuă să fie arogante, despotice şi să folosească metode de gangster în pofida avertismentelor repetate (ale Coreei de Nord), ele ar trebui să ţină cont de faptul că acţiunile lor politice ratate vor antrena inevitabil lovituri mortale", a declarat un purtător de cuvant.
In urmă cu o lună, studiourile Sony au fost vizate de un atac informatic masiv pe care FBI l-a atribuit, în urma unei anchete, Coreei de Nord. Phenianul, care s-a declarat ostil difuzării filmului "The Interview" ("Interviul care ucide!"), o comedie despre un complot fictiv al CIA de a-l asasina pe liderul nord-coreean Kim Jong-un, a negat atacul.
După ce a anulat, iniţial, lansarea filmului pe 25 decembrie, Sony s-a răzgandit şi a programat premiera în anumite săli de cinema, în Statele Unite, în ziua de Crăciun, iar pe Internet pe 24 decembrie.

barack obama
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007548 (s)