News Flash:

SOCANT! Nepoata lui Morgan Freeman, injunghiata mortal in plina strada

17 August 2015
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
E Dena Hines
Actorul american Morgan Freeman este in doliu, dupa ce nepoata sa vitrega, actrita E’Dena Hines, in varsta de 33 de ani, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect in acest caz fiind iubitul sau.
Incidentul s-a petrecut duminica dimineata, cand un apel la numarul de urgenta 911 anunta un atac armat pe o strada aflata in apropiere de locuinta victimei. Ajunsi la fata locului, politistii au gasit o femeie injunghiata in zona toracelui, identificata ulterior ca fiind E’Dena Hines.
Iubitul victimei, Lamar Davenport, se afla in apropiere, fiind retinut de politisti si dus la un spital psihiatric pentru un consult. Conform martorilor, citati de New York Post, barbatul ar fi atacat-o pe actrita in ceea ce se considera ca a fost un „act de exorcism”.
Tanara a fost injunghiata de 16 ori, iar atacatorul se pare ca si-a continuat asaltul chiar si dupa ce victima incetase din viata.
Bunica actritei E’Dena Hines, Jeanette Adair Bradshaw, a fost prima sotie a celebrului actor american Morgan Freeman, in perioada 1967 - 1979. Desi nu erau inruditi direct, actorul a adoptat-o pe mama tinerei si se referea la aceasta ca fiindu-i nepoata, noteaza New York Post.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004781 (s)