News Flash:

BOMBA! Andreea esca si-a dat DEMISIA! Nimeninu se astepta la aceasta decizie

13 August 2015
1590 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea esca
Stirea a fost dezvaluita de catre cei de la paginademedia, dar si de Esca care a facut anuntul printr-un editorial in numarul de august al revistei pe care a condus-o timp de 10 ani.

"My last ONE" se numeste editorialul prin care Esca isi ia ADIO de la colegii de la Mediafax, grup detinut de Adrian Sarbu. "Dupa o experienta minunata, de un deceniu, la revista «The ONE», a venit timpul unor noi provocari. Este un moment al schimbarilor. Iar eu primesc schimbarea, in egala masura, cu nostalgie si bucurie. Nimeni si nimic nu va sterge succesele si revolutiile aventurii «The ONE». si, mai ales, calitatea oamenilor care le-au facut posibile. Sunt emotii valoroase pentru noi proiecte. Va multumesc foarte mult tuturor celor care mi-ati fost alaturi si care mi-ati facut viata atat de frumoasa. Buna ziua, Romania! Buna ziua, online! Sunt andreeaesca.com", a scris Esca.

Amintim ca la inceputul acestei luni, Andreea Esca a anuntat ca si-a lansat site-ul andreeaesca.com prin care da startul unei noi aventuri in viata sa profesionala. Vedeta spune ca vrea sa fie in pas cu vremurile pe care le traieste, vrea sa imprastie informatii cu viteza si vrea sa comunice cu telespectatorii sai prin intermediul platformei lansate. sursa: WOWbiz.ro

 


stirea esca adrian sarbu andreea esca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005136 (s)