News Flash:

SCENE SOCANTE! Sofer amenintat cu toporul in trafic, la Timisoara! Totul s-a intamplat in miezul zilei

15 August 2015
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
topor
Incident incredibil in centrul Timisoarei, ziua in amiaza mare. Un sofer care a avut ”indrazneala” sa ii atraga atentia unui alt sofer de etnie roma ca a parcat ilegal si incurca circulatia in zona Piata Maria a fost amenintat cu toporul de acesta din urma. Agresorul nu s-a oprit nici macar atunci cand a vazut ca in masina celui pe care il ameninta se afla sotia soferului si fetita lui de cateva luni.
Incidentul s-a petrecut in jurul orei 14, pe bulevardul 16 Decembrie din Timisoara. Victima, Alex, ne-a povestit ca se indrepta spre centru, cand, la cativa zeci de metri de semaforul din intersectia cu Tudor Vladimirescu, a observat ca o masina Volkswagen era parcata pe prima banda, incurcand circulatia. Pentru ca din spate veneau alte masini si nu putea trece de autovehiculul din fata sa, Alex a inceput sa il claxoneze, sperand ca il va determina pe sofer sa plece. Ceea ce a urmat pare, insa, desprins din filme scrie tion.ro.
„Am oprit in spatele lui, pe prima banda si, pentru ca era trafic si nu puteam trece pe banda a doua, am inceput sa il claxonez. Individul era langa masina si a venit la geamul meu, mai ca nu a bagat capul inauntru si a inceput sa tipe ca el locuieste acolo si sa imi vad de drum. A speriat-o si pe fetita mea, care se afla pe bancheta din spate. M-am dat jos la el, moment in care a fugit repede la masina lui si a scos din portbagaj un topor cu care m-a amenintat. Si cand spun topor, ma refer la un topor mare, de cel putin un metru”, ne-a povestit Alex.
Norocul lui Alex au fost ceilalti romi, care se aflau langa agresor, si care l-au convins pe acesta sa nu faca o scena in plin centrul Timisoarei. De parca nimic nu s-ar fi intamplat, soferul de etnie roma s-a urcat in masina si a plecat. De fapt, ceea ce ii ceruse si timisoreanul pe care il agresase cu cateva clipe inainte.
Alex a depus, joi dimineata, o sesizare la Politie, nu inainte de a trece din nou prin zona pentru a surprinde cateva poze cu masina agresorului, parcata, de data aceasta, vizavi de casa in care locuieste, pe trotuarul din fata Palatului Apelor.

alex palatului apelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006465 (s)