News Flash:

SOC IN SPORT! O atleta celebra la noi, dependenta de sex, rupe tacerea: "M-am prostituat si in timpul Olimpiadei! Am facut-o intr-o zi cu cinci parteneri diferiti"

5 Decembrie 2016
28395 Vizualizari | 0 Comentarii
Suzy Favor Hamilton3
Lumea sportului si nu numai a ramas cu gura cascata dupa ce o sportiva cu forme apetisante a decis sa-si recunoasca dependenta de sex.
"Am fost mereu dependenta de sex, iar pentru mine dorinta de a fi cea mai buna pe pista s-a transformat in dorinta de a fi cea mai buna in pat", a declarat Suzy Favor Hamilton, o atleta americanca, participanta la trei editii ale Jocurilor Olimpice.
Ea a socat mai departe: "M-am prostituat si in timpul Jocurilor Olimpice de la Sydneydin 2000". Suzy, care a devenit escorta in Las Vegas, sub numele de Kelly Lundy, castiga peste 500 de dolari pe ora si ajunsese sa aiba chiar si 5 clienti pe zi. "Intr-o zi am alergat un semi maraton intr-un oras, apoi am luat avionul si am avut cinci contacte cu cinci parteneri diferiti", a mai marturisit fosta sportiva, acum in varsta de 47 de ani. Cauza acestui comportament deviant a fost instabilitatea ei psihica accentuata. "Am incercat si droguri, si alcool si jocuri de noroc, dar am ales sexul pentru ca asta mi-a placut cel mai mult", s-a destainuit ea. Suzy a terminat cu prostitutia si va lansa o carte, intitulata "Fast Girl", in care isi povesteste aceasta viata ascunsa.

Galerie Foto

Suzy_Favor_Hamilton2
lumea sportului jocurilor olimpice sydney
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007845 (s)