News Flash:

SOC in lumea manelistilor! Florin Salam s-a retras din muzica! Afla motivele care au stat la baza acestei decizii radicale

31 Iulie 2017
942 Vizualizari | 0 Comentarii
florin salam canta
Veste trista pentru iubitorii de manele. Florin Salam s-a retras din muzica pentru o perioada nedeterminata din cauza unor probleme cu vocea. Anuntul a fost facut de impresarul artistului, Puiu Gheorghiu.

"Nu stiu daca fanii isi doresc sa auda ce le spun eu, dar pentru o perioada nedeterminata Florin Salam nu va mai canta deloc. Trebuie obligat sa faca o pauza. Vocal pentru ca si-a fortat vocea foarte mult, are si 3-4 cantari intr-o singura noapte. Iar psihic este datorita presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treaba cu aceasta lume si nu stiu decat sa ceara bani si nu-i interseaza de nimic decat venitul lor. Ii pare foarte rau ca s-a ajuns in aceasta situatie, ii roaga pe toti sa il inteleaga si face tot posibilul sa se refaca repede si sa fie din nou prezent la evenimente", a declarat Puiu Iordache.

florin salam perioada nedeterminata puiu gheorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006812 (s)