News Flash:

Care sunt cele mai pesimiste zodii

31 Iulie 2017
977 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop03
Paharul lor este intotdeauna pe jumatate gol!

Daca toti oamenii ar fi optimisti, atunci cu siguranta ar fi fost foarte multa dezamagire in lume. Pesimistii sunt persoanele logice, analitice si carora le place sa gandeasca serios. Este posibil ca optimistii sa aiba o calitate a vietii mai ridicata, insa pesimistii sunt cei care fac treaba buna.

Ei iau viata in serios, pentru ca asa considera ca pot avea succes, insa aceasta perspectiva nu inseamna ca ei nu pot fi fericiti.

Dar oare pesimistii au tendinta sa vada ce este mai rau in lume si intotdeauna se asteapta ca totul sa nu mearga bine?

Iata care sunt cele mai pesimiste 3 zodii.

Gemeni

Cele mai multe persoane iti cunosc latura sociabila si glumeata, insa ceea ce ei nu stiu este ca, de asemenea, ai si o latura mai serioasa si pesimista. Iar principalul motiv pentru care esti deseori pesimista este din cauza ca esti mereu indecisa si nelinistita, ceea ce te face sa simti o anumita negativitate fata de lucrurile noi. Nu este vorba ca esti pesimista fara motiv, doar ca nu iti place sa fii dezamagita, asa ca alegi sa ai asteptari mai reduse, decat sa fii dezamagita mai tarziu.

Fecioara

Esti incredibil de muncitoare si nu iti poti imagina sa pierzi aceasta reputatie pe care ti-ai construit-o. Ai tendinta sa privesti lumea printr-o perspectiva mai negativa, mai ales din cauza ca esti foarte critica cu tine insati. Iti faci foarte multe griji, asa ca iti este mult mai usor sa iti imaginezi ca lucrurile vor merge mai degraba rau, decat ca totul va fi bine.

Capricorn

Intotdeauna tu vezi numai raul in orice situatie, mai ales din cauza faptului ca esti foarte practica si serioasa. Ai un control asupra propriei persoane foarte ridicat si nu ai asteptari prea mari de la aproape nimeni si nimic, pentru ca stii ca nu poti controla totul. Insa este posibil sa ai o problema cu controlul excesiv asupra ta, dar totul se poate indrepta… fii optimista.

gemeni fecioara capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004950 (s)