News Flash:

SOC! Decizie surprinzatoare luata de timisoreanca Madalina Pamfile

24 Ianuarie 2016
1501 Vizualizari | 0 Comentarii
madalina pamfilee
Dupa ce vara trecuta a intrat in randul familistelor, Madalina Pamfile si-a luat in serios noul statut. Practic, bruneta a renuntat la iesirile mondene, retragandu-se din lumina reflectoarelor.
Adio, viata de noapte! Fosta “eleva a lui Mazare” s-a facut fata de casa, reusind sa isi surprinda chiar si apropiatii. Madalina Pamfile s-a cununat civil, in vara anului trecut, cu Bruno Alin Vlad, un tanar afacerist din Timisoara, si si-a schimbat prioritatile. “E OK maritata. Suntem fericiti si asta e cel mai important!”, a declarat fosta asistenta TV. Studenta in ultimul an la Facultatea de Administratie si Afaceri din Timisoara, Pamfile este focusata pe examenele care bat la usa si sustinerea licentei. “Alte activitati nu am! Sunt studenta si sotie, imi e de ajuns!”
Madalina si sotul ei au cazut de acord sa mai copilareasca o vreme pana vor trece la statutul de parinti. Prin urmare, organizarea nuntii nu e in carti pentru aceasta toamna, dar este strans legata de… sosirea primului urmas. “Noi suntem casatoriti si vrem sa ajungem si in fata altarului, doar ca nu acum. Am vrea sa facem nunta odata cu botezul. Poate peste un an-doi, vom avea si un copil, daca va vrea Dumnezeu. Modelul de rochie de mireasa vreau sa fie sirena, daca imi mentin proportiile corpului”, ne-a marturisit ea.

madalina pamfile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020670 (s)