News Flash:

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit, in majoritatea regiunilor, dar instabila

6 Iunie 2017
941 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda2
Marti, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, calduroasa dupa-amiaza, in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...23 de grade pe litoral si 32...33 de grade in Campia de Vest.
MARTI
IN TARA
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, calduroasa dupa-amiaza, in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...23 de grade pe litoral si 32...33 de grade in Campia de Vest. Vor fi innorari, temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator si izolat cu aspect de vijelie, in nord-vestul, nordul si centrul tarii, precum si la munte, indeosebi dupa-amiaza, iar in regiunile vestice, mai ales noaptea, timp in care astfel de manifestari isi vor face aparitia si in Oltenia. Pe spatii mici, cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp si va cadea grindina. In rest, va predomina o vreme frumoasa. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 10 si 19 grade. Spre dimineata, pe litoral, vor fi conditii de ceata.
LA BUCURESTI:
Vremea va fi calda si frumoasa cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.
 
MIERCURI
IN TARA
Vremea va fi in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari, temporar accentuate, averse si cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, la deal si la munte, iar spre seara si noaptea si in sud. Exceptie vor face regiunile vestice si de sud-est, unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Pe spatii mici, trecator vor fi vijelii, caderi de grindina si cantitati de apa mai mari de 25-30 l/mp. Din punct de vedere termic, vremea se va racori in vest, in nord si in centru, iar in restul teritoriului si mai cu seama in sud-est, se va mentine calduroasa. La nivelul intregii tari, temperatura aerului va avea valori - maxime cuprinse intre 23 si 33 de grade si minime intre 12 si 20 de grade.  Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010324 (s)