News Flash:

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Sankt Petersburg

1 Februarie 2017
974 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china
Jucatoarea de tenis Simona Halep (locul 4 in clasamentul mondial) a castigat, miercuri, meciul cu sportiva croata Ana Konjuh (39 WTA), scor 6-4, 7-6 (2), si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Sankt Petersburg, Rusia, disputat pe suprafata dura in sala.
Partida a durat o ora si 38 de minute. Halep a reusit 3 asi si a comis 2 duble greseli, cedand serviciul de trei ori. Romanca, in varsta de 25 de ani, a concretizat 4 dintre cele 12 sanse de break avute.
"Stiam ca adversara are lovituri puternice, dar am reusit sa le contracarez. Sunt bucuroasa ca ma aflu la Sankt Petersburg si ca sunt apta din punct de vedere fizic, dupa Openul Australiei. Voi juca impotriva unei rusoaice in turul urmator, va fi un meci dificil, pentru ca publicul va fi de partea adversarei, dar eu voi incerca sa savurez jocul", a declarat Halep dupa meci.
In acest an, Ana Konjuh (19 ani) a reusit o finala la Auckland, in Noua Zeelanda, pierduta impotriva americancei Lauren Davis, si a fost eliminata in turul doi al Openului Australiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006207 (s)