News Flash:

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoare a lunii februarie in circuitul WTA

6 Martie 2015
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
Romanca Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata intre cele trei finaliste pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii februarie in circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).

Cehoaica Lucie Safarova, castigatoarea turneului de la Doha, si germanca Andrea Petkovic, victorioasa la Antwerp, sunt contracandidatele Simonei, care s-a impus luna trecuta in turneul WTA de la Dubai, turneu de categoria Premier.
Simona Halep a fost principala favorita in Emiratele Arabe Unite, dar presiunea nu a afectat-o si a trecut pe rand de Daniela Hantuchova (Slovacia), Tvetana Pironkova (Bulgaria), in doua seturi, pentru ca apoi sa invinga doua jucatoare tin top 10, rusoaica Ekaterina Makarova si daneza Caroline Wozniacki, de fiecare data in trei seturi. In finala, Halep a castigat in fata cehoaicei Karolina Pliskova, cu 6-4, 7-6 (4), si si-a trecut in palmares al zecelea titlu WTA din cariera. Dupa succesul de la Dubai, Halep a urcat in pe locul al treilea in clasamentul Road To Singapore, pentru calificarea la Turneul Campioanelor.
Serena Williams a fost desemnata jucatoarea lunii ianuarie, iar cea mai buna din februarie va fi anuntata vineri, pe site-ul WTA, in urma voturilor fanilor.
AGERPRES 

turneul campioanelor serena williams
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006576 (s)