News Flash:

Finantatorii FC Petrolul raman in arest preventiv

3 Martie 2015
1539 Vizualizari | 1 Comentarii
Curtea de Apel Ploiesti a respins, marti, ca nefondate contestatiile formulate de finantatorii echipei FC Petrolul, fratii Daniel si Nicolae Capra, impotriva deciziei de mentinere a arestului preventiv.
Potrivit datelor postate pe portalul instantelor de judecata, magistratii au respins ca nefondata si contestatia unui al treilea inculpat din dosar, Daniel Petre Gheorghe.
Tribunalul Prahova a decis, la data de 25 februarie, mentinerea masurii arestului preventiv in ceea ce-i priveste pe cei trei dar si pe alti inculpati din dosar, intre care Marius Bucuroiu, directorul general al clubului. Acestia au fost arestati intr-un dosar instrumentat de DIICOT pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de 15,4 milioane de euro.
La intrarea in sediul DNA, Badescu a spus ca ''probabil'' Daniel Capra a facut un denunt impotriva sa in incercarea de a scapa de arestul preventiv. ''Probabil dl. Capra, de acolo din arest, a fost sfatuit sau presat sa dea o declaratie impotriva mea. Acest zvon este de foarte mult timp in piata ploiesteana, ca dl. Capra negociaza eliberarea sa'', a afirmat edilul.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007339 (s)