News Flash:

Si-a lasat iubita gravida dupa cateva pahare in plus, apoi s-a aflat ca isi asuma copilul, dar nu si pe ea. LIVIU VARCIU face acum un anunt soc

25 Iulie 2017
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
varciu
Liviu Varciu a facut anuntul. Artistul a marturisit ca are de gand sa se insoare.
Liviu Varciu, care le-a aratat de curand imagini cu casa lui fanilor sai, a fost casatorita o singura data, insa dupa mariajul respectiv a lasat sa se inteleaga ca nu mai are de gand sa se aseze prea curand la casa lui.
Artistul, care este tatal unei fete pe nume Carmina, urmeaza sa devina tatic pentru a doua oara, actuala lui iubita, Anda Calin, fiind insarcinata.

Liviu Varciu pare ca s-a razgandit in ceea ce priveste un nou mariaj. Intr-un interviu pentru Antena Stars, artistul a declarat ca are de gand sa-si puna din nou pirostriile.
Liviu Varciu a facut anuntul. „Cu siguranta o voi face”
„Da, normal… cu siguranta ma voi insura. Nu e momentul acum, dar cand o sa simt ca trebuie sa fac pasul asta, cu siguranta o voi face”, a afirmat Liviu Varciu.
„Ma bucur ca imi vine un copil acum, o fetita si ca sarcina decurge asa cum ar trebui sa decurga o sarcina normala. Ma bucur ca fii-mea o sa ia examenul pentru clasa a IX-a si sunt tare mandru de ea. Tati, sunt mandru de tine!
Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru ca e la Arad si eu am filmat, dar la banchet am fost langa ea. Pentru ca i-am promis de anul trecut ca vin la banchet si am fost tare mandru sa o vad cat de mult a crescut”, a mai spus el.

anda calin liviu varciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007503 (s)