News Flash:

MARA BANICA a rabufnit si a spus adevarul! Ce dezvaluiri a facut despre parintele POMOHACI

24 Iulie 2017
7247 Vizualizari | 0 Comentarii
mara banica
Mara Banica nu a mai rezistat si a declarat ca a auzit o poveste socanta despre preotul implicat in scandalul cu minori.
Vedeta spune ca ar fi existat niste filmari incriminatorii cu parintele Pomohaci, dar acesta s-ar fi asigurat ca nu le vede nimeni, niciodata.
„Mi-a scris cineva pe telefon si m-a rugat mult sa nu spun cine, este mama unei cunoscute interprete din zona si nu am sa spun cine, ca femeia m-a rugat, ca la un moment dat, se pare ca in Bistrita, niste pietari ar fi avut filmari cu Pomohaci. Au oscilat cui sa lea dea si pana la urma Pomohaci le-ar fi cumparat. Este o informatie neverificata. Credibilitatea acestei doamne in fata mea este de 100%”, a declarat Mara Banica.
Scandalul Pomohaci pare sa le fi atras din nou atentia reprezentantilor BOR, pentru ca Patriarhia a avut o prima reactie. „Deocamdata parintele Pomohaci nu a venit cu nicio dovada care sa ii ateste nevinovatia dar mai are la dispozitie inca cateva zile. Din presa audiovizuala am aflat cu intristrare de spectacolele parintelui“, a spus Oliviu Botoi, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei de Alba Iulia.

mara banica pomohaci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007362 (s)