News Flash:

Si-a cusut gura cu sarma si a incercat sa se omoare, de frica unor camatari. Intamplare infioratoare la Timisoara

30 Iulie 2019
1343 Vizualizari | 0 Comentarii

Momente dramatice intr-o casa din Timisoara. De frica unor camatari carora le era dator vandut si convins ca-si va pierde locuinta, un barbat a vrut sa-si ia viata.

Totul s-a intamplat luni seara pe strada Dacilor. Un barbat, care pretinde ca luase un imprumut de la camatari si care ar fi fost amenintat ca i se va lua casa pentru ca nu-si platise la timp din datorie, a incercat sa se sinucida intr-un mod de-a dreptul infiorator.

Si-a cusut partial buzele cu sarma si si-a facut mai multe taieturi pe maini si pe piept cu un cutit, apoi a sunat la 112 sa spuna ca isi va pune capat zilelor.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta, l-a preluat si l-a transportat la Spitalul Municipal. Doctorii i-au indepartat sarma si i-au ingrijit ranile. Le-a declarat medicilor ca a vrut sa moara pentru ca nu s-ar fi impacat cu gandul ca va ramane sub cerul liber din cauza datoriilor.

Timisoreanul, de 47 de ani, a fost apoi transferat la Clinica de Psihiatrie de pe Vacarescu pentru un consult de specialitate.

Politistii au deschis o ancheta si incearca sa stabileasca cu precizie ce l-a indemnat pe barbat la acest gest disperat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006452 (s)