News Flash:

Hot prins chiar de victima dupa ce i-a furat borseta cu bani si acte, din Piata Unirii din Timisoara

30 Iulie 2019
849 Vizualizari | 0 Comentarii

 Ghinion teribil pentru un hot in varsta de 48 de ani, la Timisoara. El a fost prins pe strada chiar de barbatul pe care il furase cu cateva ore mai devreme. Omul a chemat imediat politia si a recuperat prejudiciul.

Individul in varsta de 48 de ani a furat borseta unui tanar de 31 de ani, care muncea in Piata Unirii din Timisoara, vineri dimineata. Pagubitul era pe o schela si a lasat bunul jos, iar hotul l-a vazut. Tanarul de 31 de ani si-a dat seama ca a ramas fara bani abia cand a coborat.

“In fapt, la data de 26 iulie a.c., in jurul orei 09:24, cel in cauza, ar fi deposedat un barbat, de 31 de ani, de o borseta, care continea suma de 170 de lei si mai multe bunuri personale, in timp ce se afla in Piata Unirii din municipiul Timisoara, creand un prejudiciu de 1150 lei”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Victima a reusit sa obtina imagini de pe camerele de supraveghere montate in zona si a vazut cum arata cel care l-a furat. Vineri seara, in timp ce era pe strada Sinaia, tanarul de 31 de ani a dat peste cel care ii furase borseta. A sunat imediat la 112, iar un echipaj de politie s-a dus si l-a ridicat pe hot. Oamenii legii au reusit si sa recupereze prejudiciul in totalitate, povestesc cei de la IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005133 (s)